Lajmet

Lajmet

kujtesaDco

N’ligë t’veten!

KUJTESA një nga kompanitë më të para në Kosovë edhe këtë vit sjellë ligat më të mëdha dhe më të shikuara në mbarë botën ku do të keni mundësinë që t’i ndjekni në shtepite tuaja. Me mbi 300 kanale televizive ku 41 prej tyre janë kanale sportive. Pas një pushimi të sezonit veror në shumicën […]